Lekker koken met Pasen met de Paasbox
0Ik wilde het deze Pasen eens serieus aanpakken, zonder veel extra werk te hebben, want ik heb ook dit jaar weer geen tijd om een extra run naar de supermarkt te maken en tijd te steken in recepten uitkiezen. Maar ik wil wel een leuke, gezonde en lekkere Paasbrunch en -diner bereiden. Ik kwam de NRC Paasbox op het spoor. Deze box is van Streekbox, waar ik al eerder goede ervaringen mee had, die samen met Janneke Vreugdenhil een box samen stelde met alle ingrediënten voor een uitgebreide brunch én een heerlijk diner. Alle producten zijn lokaal geteeld of geproduceerd en worden rechtstreeks van de boer aan huis bezorgd inclusief de recepten van Janneke Vreugdenhil.
Hier zie je wat er deze Pasen bij ons op het menu staat:
Brunch: Mediterraan met een Hollandse twist
Florentijnse eierpotjes en broodsoldaatjes om erin te dopen
Eiersalade met radijs en tuinkers
Diner: Een Italiaans menu met puur Hollandse ingrediënten
Voorgerecht: antipasti misti
Assortiment met 3 vleeswaren van het Limburgse kloostervarken
Gegrilde radicchio met balsamicodressing
Salade caprese met mozzarella uit Twente
Hoofdgerecht:
Gegrilde lamsbiefstuk met rucolapesto
Rosevalaardappels en worteltjes met rozemarijn uit de oven
Kleine salade met spinazie en ei
Nagerecht: Italiaans meesterwerk met kei-Hollandse producten!
Panna cotta van boerenkarnemelk met gekaramelliseerde rabarber
Niet verkeerd toch? Ben heel benieuwd hoe het bevalt, ik zal het na de Pasen laten weten!
Vrolijk Pasen!